Onze merken

Over Clayre & Eef

In 1994 volgden twee broers de voetsporen van hun ouders en begonnen onder de naam ‘van Cleef’ een groothandel in huishoudtextiel. De vernauwing van de twee voornamen van hun kinderen werd in 2005 gewijzigd in de huidige bedrijfs- en merknaam ‘Clayre & Eef’. In de loop der jaren zijn er veel bekenden, vrienden en familieleden bij de familie Clayre & Eef gekomen. Inmiddels werken meer dan 100 medewerkers met veel inzet en enthousiasme bij dit familiebedrijf.

Stijl geïnspireerd door het landelijke leven
De huidige collectie van Clayre & Eef is geëvolueerd naar een compleet assortiment woonaccessoires die van een huis een thuis maken. Op het hoofdkantoor worden de ontwerpen van Clayre & Eef veelal met de hand getekend en geschilderd in een charmante, rustieke sfeer, typisch voor Clayre & Eef. Deze landelijke en nostalgische Clayre & Eef stijl is ontstaan in het Limburgse dorpje Haelen, gelegen in het prachtige landschap van Leudal en kenmerkt zich door een diversiteit …

Over Winkel van Indah

Winkel van Indah is bekend van de morse code armbanden. De sieraden worden gemaakt in ons eigen atelier in Hengelo en ontworpen door Lieselotte. Het label is vernoemd naar haar dochter Iris Indah. Indah betekent prachtig in het Indonesisch.

Onze sieraden zijn gemaakt van een hoogwaardige (nikkelvrij) kwaliteit. We gebruiken onder andere plated materialen, rvs en 925 sterling zilver. Verder houden we van natuursteen en Miyuki kralen (topkwaliteit glaskralen) Onze armbanden, en enkelbandjes zijn in maat verstelbaar of voorzien van een verlengketting waardoor ze geschikt zijn voor iedereen.

Over Mucho Wow

MuchoWow streven naar het idee “voor ieder wat wils”. Met onze stijlvolle producten zullen uw klanten van hun huis een warm thuis maken, in geheel eigen smaak.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggers liken dit: